XHINSE SLIM ME NGJYRË

Xhinse slim fit me qemer të brendshëm të rregullueshëm dhe mbërthim me perçinë përpara. Pesë xhepa.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

Gri e errët | 1506/558

12,95 EUR

Zgjidh masën

  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë