XHINSE SKINNY MID RISE

Xhinse të thjeshta me rrip mesi të brendshëm të rregullueshëm dhe me mbërthesë me kopsë përpara. Pesë xhepa.

JOIN LIFE Care for fiber: të paktën 15% pambuk i ricikluar Care for water: prodhuar duke përdorur më pak ujë

E kaltër e mesme | 7147/700

15,95 EUR-35%9,99 EUR
Artikujt e shportës nuk mund të rezervohen derisa të përfundojë blerja.

Zgjidh masën

 • 6 vjeç (116 cm)
  Shih produkte të ngjashme
 • 7 vjeç (122 cm)
  Shih produkte të ngjashme
 • 8 vjeç (128 cm)
  Shih produkte të ngjashme
 • 9 vjeç (134 cm)
  Shih produkte të ngjashme
 • 10 vjeç (140 cm)
  Shih produkte të ngjashme
 • 11-12 vjeç (152 cm)
 • 13-14 vjeç (164 cm)
  Shih produkte të ngjashme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë