XHINSE REGULAR ME BOJË

Xhinse regular fit me qemer të brendshëm të rregullueshëm dhe mbërthim me perçinë para. Pesë xhepa.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

E kaltër e hapur | 1506/505

15,95 EUR
-40%
8,99 EUR

Zgjidh masën

 • 9-12 months (80 cm)
  Coming soon9-12 months (80 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 12-18 months (86 cm)
  Coming soon12-18 months (86 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 18-24 months (92 cm)
 • 2-3 years (98 cm)
  Coming soon2-3 years (98 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 3-4 years (104 cm)
 • 4-5 years (110 cm)
  Coming soon4-5 years (110 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë