XHINSE REGULAR FIT

Xhinse me qemer elastik dhe perçina përpara. Xhepa të përparmë dhe të pasmë tip pllakë.

Ngjyrë natyrale | 6917/556

15,95 EUR

Zgjidh masën

  • 9-12 months (80 cm)
    Shih produkte të ngjashme
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë