XHINSE PRERJE E LIRSHME Detaje

 

E kaltër - 8614/507

Jeans me mes elastik mbrapa dhe mbëthesë me perçinë te pjesa e sipërme. Pesë xhepa. Detaje me pensa tek pjesa e sipërme dhe tegel i sipërm me kontrast.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHINSE PRERJE E LIRSHME të Zara-s
Pamje 2 nga XHINSE PRERJE E LIRSHME të Zara-s
Pamje 3 nga XHINSE PRERJE E LIRSHME të Zara-s
Pamje 4 nga XHINSE PRERJE E LIRSHME të Zara-s
Pamje 5 nga XHINSE PRERJE E LIRSHME të Zara-s