XHINSE ME PRERJE KARROTE Detaje

 

Blu indiane - 4152/401

Xhinse carrot fit. Pesë xhepa. Mbërthesë e përparme me zinxhir dhe kopsë.JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHINSE ME PRERJE KARROTE të Zara-s
Pamje 2 nga XHINSE ME PRERJE KARROTE të Zara-s
Pamje 3 nga XHINSE ME PRERJE KARROTE të Zara-s
Pamje 4 nga XHINSE ME PRERJE KARROTE të Zara-s
Pamje 5 nga XHINSE ME PRERJE KARROTE të Zara-s