XHINSE MARINE SOFT

Xhinse me qemer të brendshëm të rregullueshëm dhe mbërthim me kopsë përpara. Xhepa tip pllakë prapa. Palë me finiturë të fijezuar.

JOIN LIFE Care for fiber: të paktën 15% pambuk i ricikluar Care for water: prodhuar duke përdorur më pak ujë

E kaltër | 4302/710

19,95 EUR

Zgjidh masën

  • 8 vjeç (128 cm)
  • 9 vjeç (134 cm)
  • 10 vjeç (140 cm)
  • 11-12 vjeç (152 cm)
  • 13-14 vjeç (164 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë