XHINSE BLU ZW PREMIUM 80s TË NGUSHTA NGJYRË BLU Detaje

 

E kaltër - 4124/240

Xhinse 80s Skinny me ngjyrë blu.

Xhinse të ngushta me shtrat të mesëm me pesë xhepa. Të zbardhura. Mbërthesë te pjesa e sipërme me zinxhir dhe kopsa metalike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHINSE BLU ZW PREMIUM 80s TË NGUSHTA NGJYRË BLU të Zara-s
Pamje 2 nga XHINSE BLU ZW PREMIUM 80s TË NGUSHTA NGJYRË BLU të Zara-s
Pamje 3 nga XHINSE BLU ZW PREMIUM 80s TË NGUSHTA NGJYRË BLU të Zara-s
Pamje 4 nga XHINSE BLU ZW PREMIUM 80s TË NGUSHTA NGJYRË BLU të Zara-s
Pamje 5 nga XHINSE BLU ZW PREMIUM 80s TË NGUSHTA NGJYRË BLU të Zara-s
Pamje 6 nga XHINSE BLU ZW PREMIUM 80s TË NGUSHTA NGJYRË BLU të Zara-s
Pamje 7 nga XHINSE BLU ZW PREMIUM 80s TË NGUSHTA NGJYRË BLU të Zara-s
Pamje 8 nga XHINSE BLU ZW PREMIUM 80s TË NGUSHTA NGJYRË BLU të Zara-s