XHAKETË KOSTUMI CONFORT

Xhaketë e konfeksionuar me pëlhurë elastike dhe të lehtë. Jakë me kapakë me maja dhe mëngë të gjata. Xhepa me kapak në ijë. Mbërthim i përparmë me kopsa.

E gjelbër | 1608/300

49,95 EUR

Zgjidh masën

  • S-M
  • L-XL

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë