XHAKETË DOPIOPETË SLIM FIT

Xhaketë me jakë me kapakë me maja dhe mëngë të gjata me finiturë me kopsa fundore. Xhep me fileto në gjoks dhe me fileto në ijë. Detaj me xhep të brendshëm. Pjesa e poshtme me të çara në shpinë. Mbërthim i përparmë me kopsa të kryqëzuara.

JOIN LIFE Care for fiber: të paktën 25% poliestër e ricikluar.

E zezë | 5672/800

69,95 EUR

Zgjidh masën

  • 44
  • 46
  • 48
  • 50
  • 52
  • 54

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë