XHAKETË BAZIKE

Xhaketë me jakë xhakete me mëngë të gjata dhe supe të theksuara. Xhepa të përparmë me fileto. Palë e çarë në shpinë. Mbërthim i përparmë me kopsë.

JOIN LIFE Care for fiber: të paktën 25% poliestër e ricikluar.

E zezë | 2233/535

29,95 EUR

Zgjidh masën

 • 34
  Coming soon34 - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 36
 • 38
 • 40
  Coming soon40 - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 42
  Coming soon42 - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 44
  Coming soon44 - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 46
  Coming soon46 - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë