XHAKETË XHINS ME LESH TË BRENDSHËM Detaje

 

E zezë - 5520/450

Xhaketë denim me prerje të drejtë dhe jakë me kapak përpara dhe mëngë të gjata të mbyllura tek kyçi me kopsë. Astar i brendshëm imitim lëkurë deleje. Të zbardhura me spërkatje kombinuar me kontrast dhe detaje me grisje. Xhepa në pjesën e sipërme me kapak përpara në kraharor dhe me fileto në ijë. Mbyllje përpara me kopsa metalike.

GJATËSIA E MODELIT: 189 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHAKETË XHINS ME LESH TË BRENDSHËM të Zara-s
Pamje 2 nga XHAKETË XHINS ME LESH TË BRENDSHËM të Zara-s
Pamje 3 nga XHAKETË XHINS ME LESH TË BRENDSHËM të Zara-s
Pamje 4 nga XHAKETË XHINS ME LESH TË BRENDSHËM të Zara-s
Pamje 5 nga XHAKETË XHINS ME LESH TË BRENDSHËM të Zara-s
Pamje 6 nga XHAKETË XHINS ME LESH TË BRENDSHËM të Zara-s
Pamje 7 nga XHAKETË XHINS ME LESH TË BRENDSHËM të Zara-s
Pamje 8 nga XHAKETË XHINS ME LESH TË BRENDSHËM të Zara-s