XHAKETË SPORTIVE ME KAPUÇ Detaje

 

Gri me cirka - 5507/131

Xhaketë gym me kapuç dhe mëngë të gjata. Mbyllje me zinxhir në pjesën e përparme dhe xhepa në pjesën e sipërme. Stampin motive me zemra në kraharor.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHAKETË SPORTIVE ME KAPUÇ të Zara-s
Pamje 2 nga XHAKETË SPORTIVE ME KAPUÇ të Zara-s
Pamje 3 nga XHAKETË SPORTIVE ME KAPUÇ të Zara-s
Pamje 4 nga XHAKETË SPORTIVE ME KAPUÇ të Zara-s
Pamje 5 nga XHAKETË SPORTIVE ME KAPUÇ të Zara-s