XHAKETË PRERJE E GJERË IMITIM LËKURE. Detaje

 

E zezë - 1255/291

Xhaketë oversize me jakë me kapak përpara dhe me mëngë të gjata. Xhep me tegel tub dhe kapak në pjesën e përparme. Finiturë e çarë mbrapa. Mbërthesë e përparme me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHAKETË PRERJE E GJERË IMITIM LËKURE. të Zara-s
Pamje 2 nga XHAKETË PRERJE E GJERË IMITIM LËKURE. të Zara-s
Pamje 3 nga XHAKETË PRERJE E GJERË IMITIM LËKURE. të Zara-s
Pamje 4 nga XHAKETË PRERJE E GJERË IMITIM LËKURE. të Zara-s
Pamje 5 nga XHAKETË PRERJE E GJERË IMITIM LËKURE. të Zara-s
Pamje 6 nga XHAKETË PRERJE E GJERË IMITIM LËKURE. të Zara-s
Pamje 7 nga XHAKETË PRERJE E GJERË IMITIM LËKURE. të Zara-s
Pamje 8 nga XHAKETË PRERJE E GJERË IMITIM LËKURE. të Zara-s
Pamje 9 nga XHAKETË PRERJE E GJERË IMITIM LËKURE. të Zara-s