XHAKETË PELLUSHI ME PIKA Detaje

 

Rozë - 1880/357

Xhaketë pellushi me kapuç dhe mëngë të gjata. Mbërthesë me zinxhir te pjesa e sipërme. Finiturë elasatike dhe stampim all over.

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHAKETË PELLUSHI ME PIKA të Zara-s
Pamje 2 nga XHAKETË PELLUSHI ME PIKA të Zara-s
Pamje 3 nga XHAKETË PELLUSHI ME PIKA të Zara-s
Pamje 4 nga XHAKETË PELLUSHI ME PIKA të Zara-s