XHAKETË ME MBUSHJE ME KAPUÇ Detaje

 

Kaki - 8281/460

Xhaketë me mbushje dhe jakë të mbyllur me kapuç dhe mëngë të gjata. Xhepa të pasëm me mbyllje me zinxhir me ngjitje termike. Xhepa të brendshëm. Finiturë e rregullueshme me kapse anësore elastike. Mbyllje në pjesën e sipërme me zinxhir me ngjitje termike.

GJATËSIA E MODELIT: 189 CM

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga XHAKETË ME MBUSHJE ME KAPUÇ të Zara-s
Pamje 2 nga XHAKETË ME MBUSHJE ME KAPUÇ të Zara-s
Pamje 3 nga XHAKETË ME MBUSHJE ME KAPUÇ të Zara-s
Pamje 4 nga XHAKETË ME MBUSHJE ME KAPUÇ të Zara-s
Pamje 5 nga XHAKETË ME MBUSHJE ME KAPUÇ të Zara-s
Pamje 6 nga XHAKETË ME MBUSHJE ME KAPUÇ të Zara-s
Pamje 7 nga XHAKETË ME MBUSHJE ME KAPUÇ të Zara-s
Pamje 8 nga XHAKETË ME MBUSHJE ME KAPUÇ të Zara-s