XHAKETË ME KUADRATE Detaje

 

Gri - 8073/346

Xhaketë e me jakë me kapak përpara dhe mëngë të gjata. Xhepa në pjesën e përparme me dopio tegel. Prerje e çarë mbrapa. Mbërthesë e përparme me kopsë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga XHAKETË ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 2 nga XHAKETË ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 3 nga XHAKETË ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 4 nga XHAKETË ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 5 nga XHAKETË ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 6 nga XHAKETË ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 7 nga XHAKETË ME KUADRATE të Zara-s