XHAKETË LISHO E THURUR Detaje

 

Gri e errët - 6350/662

Xhaketë e thurur me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata. Mbyllje para me zinxhir dhe xhepa para me etiketë të qepur. Palë me llastik.

Zgjidh masën

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHAKETË LISHO E THURUR të Zara-s
Pamje 2 nga XHAKETË LISHO E THURUR të Zara-s
Pamje 3 nga XHAKETË LISHO E THURUR të Zara-s
Pamje 4 nga XHAKETË LISHO E THURUR të Zara-s