XHAKETË E THURUR TRASHË Detaje

 

Ngjyrë natyrale - 3859/002

Xhaketë e gjerë e thurur trashë me jakë V dhe mëngë të gjata. Mbyllje e përparme me kopsa të kombinuara me kontrast.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHAKETË E THURUR TRASHË të Zara-s
Pamje 2 nga XHAKETË E THURUR TRASHË të Zara-s
Pamje 3 nga XHAKETË E THURUR TRASHË të Zara-s
Pamje 4 nga XHAKETË E THURUR TRASHË të Zara-s
Pamje 5 nga XHAKETË E THURUR TRASHË të Zara-s
Pamje 6 nga XHAKETË E THURUR TRASHË të Zara-s
Pamje 7 nga XHAKETË E THURUR TRASHË të Zara-s
Pamje 8 nga XHAKETË E THURUR TRASHË të Zara-s