XHAKETË E THURUR CROPPED THURJE E STRUKTURUAR Detaje

 

Ngjyrë natyrale - 6254/015

Xhaketë me Jakë V dhe me mëngë të gjata të gjera. Mbërthesë në pjesën e përparme me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHAKETË E THURUR CROPPED THURJE E STRUKTURUAR të Zara-s
Pamje 2 nga XHAKETË E THURUR CROPPED THURJE E STRUKTURUAR të Zara-s
Pamje 3 nga XHAKETË E THURUR CROPPED THURJE E STRUKTURUAR të Zara-s
Pamje 4 nga XHAKETË E THURUR CROPPED THURJE E STRUKTURUAR të Zara-s
Pamje 5 nga XHAKETË E THURUR CROPPED THURJE E STRUKTURUAR të Zara-s
Pamje 6 nga XHAKETË E THURUR CROPPED THURJE E STRUKTURUAR të Zara-s
Pamje 7 nga XHAKETË E THURUR CROPPED THURJE E STRUKTURUAR të Zara-s
Pamje 8 nga XHAKETË E THURUR CROPPED THURJE E STRUKTURUAR të Zara-s