XHAKETË E HAPUR ME SHIRITA Detaje

 

E kaltër/ E bardhë - 2578/170

Xhaketë me jakë kapak përpara dhe mëngë të gjata te mbyllura në fund. Xhepa në pjesën e sipërme të mëdhenj me kapak dhe me fileto. Finiturë e fijëzuar. Mbërthesë në pjesën e përparme me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga XHAKETË E HAPUR ME SHIRITA të Zara-s
Pamje 2 nga XHAKETË E HAPUR ME SHIRITA të Zara-s
Pamje 3 nga XHAKETË E HAPUR ME SHIRITA të Zara-s
Pamje 4 nga XHAKETË E HAPUR ME SHIRITA të Zara-s
Pamje 5 nga XHAKETË E HAPUR ME SHIRITA të Zara-s
Pamje 6 nga XHAKETË E HAPUR ME SHIRITA të Zara-s
Pamje 7 nga XHAKETË E HAPUR ME SHIRITA të Zara-s
Pamje 8 nga XHAKETË E HAPUR ME SHIRITA të Zara-s