XHAKETË DOPIOPETË ME KUADRATE Detaje

 

Bezhë - 2549/745

Xhaketë me jakë me mëngë të gjata dhe sup të prerë. Xhepat në pjesën e përparme me kapak. Palë e çarë mbrapa. Mbërthesë e përparme me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHAKETË DOPIOPETË ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 2 nga XHAKETË DOPIOPETË ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 3 nga XHAKETË DOPIOPETË ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 4 nga XHAKETË DOPIOPETË ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 5 nga XHAKETË DOPIOPETË ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 6 nga XHAKETË DOPIOPETË ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 7 nga XHAKETË DOPIOPETË ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 8 nga XHAKETË DOPIOPETË ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 9 nga XHAKETË DOPIOPETË ME KUADRATE të Zara-s