VIBRANT LEATHER 100ML

ZARA VIBRANT LEATHER EDP 100 ML (3.04 FL. OZ).

Eau de parfum druri. Piramida e nuhatjes përfshin nuanca bergamoti, akorde lëkure dhe bambuje. Është një aromë unike, elegante dhe e qëndrueshme.

0220/070

19,95 EUR

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë