VALIXHE TRAVEL Detaje

 

Shumëngjyrëshe - 1838/006

Valixhe vinili transparente me detaje ngjyrash. Mbërthesë me zinxhir. Dorëz e zgjatshme me dy lartësi dhe dorezë supi e ndashme. Katër rrota rrotulluese. Ndarje të brendshme të ndara me rrjetë me mbyllje me zinxhir.

Kjo valixhe paraqitet e mbuluar me një shtresë transparente shtesë për ta mbrojtur.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia 27 x 29 x 22 cm

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga VALIXHE TRAVEL të Zara-s
Pamje 2 nga VALIXHE TRAVEL të Zara-s
Pamje 3 nga VALIXHE TRAVEL të Zara-s
Pamje 4 nga VALIXHE TRAVEL të Zara-s
Pamje 5 nga VALIXHE TRAVEL të Zara-s
Pamje 6 nga VALIXHE TRAVEL të Zara-s