UNAZË ME VULË ME RRUAZA Detaje

 

Argjend - 8435/430

Unazë metalike tip vule e kombinuar me kontrast me rruaza të ngulitura.

MASË UNIKE: 19.6 mm

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga UNAZË ME VULË ME RRUAZA të Zara-s
Pamje 2 nga UNAZË ME VULË ME RRUAZA të Zara-s
Pamje 3 nga UNAZË ME VULË ME RRUAZA të Zara-s
Pamje 4 nga UNAZË ME VULË ME RRUAZA të Zara-s