TUTA VRAPI TË THURURA Detaje

 

Gri - 5536/100

Tuta me bel të lartë me qemer elastik dhe lidhëse të rregullueshme. Xhepat e përparmë. Finiturë me mansheta.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

Zgjidh ngjyrën

2 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga TUTA VRAPI TË THURURA të Zara-s
Pamje 2 nga TUTA VRAPI TË THURURA të Zara-s
Pamje 3 nga TUTA VRAPI TË THURURA të Zara-s
Pamje 4 nga TUTA VRAPI TË THURURA të Zara-s
Pamje 5 nga TUTA VRAPI TË THURURA të Zara-s
Pamje 6 nga TUTA VRAPI TË THURURA të Zara-s
Pamje 7 nga TUTA VRAPI TË THURURA të Zara-s