TUTA SPORTIVE Detaje

 

Rozë - 8574/150

Tuta sportive me mes elastik. Xhepa në pjesën e sipërme dhe finiturë llastiku poshtë. Detaje shiriti anësor.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga TUTA SPORTIVE të Zara-s
Pamje 2 nga TUTA SPORTIVE të Zara-s
Pamje 3 nga TUTA SPORTIVE të Zara-s
Pamje 4 nga TUTA SPORTIVE të Zara-s
Pamje 5 nga TUTA SPORTIVE të Zara-s