TUTA JOGGER ME SHIRITA

Pantallona me qemer elastik të rregullueshëm me lidhëse. Xhepa të përparmë dhe detaj me xhep me fileto prapa. Shirit anësor me kombinim me kontrast në këmbë.

I bardhë | 5372/300

29,95 EUR

Zgjidh masën

  • S
  • M
  • L
  • XL

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë