TRUPORE PLUMETI ME LULE

16,95 EUR

Trupore me jakë të rrumbullakët, zbukurim me flutura dhe mëngë të gjata me llastik fundor. Mbërthim me kopsa në shpinë dhe poshtë.

Natyrale e hapur | 8351/505

Zgjidh masën

Shtoje në shportë