TRUPORE PLUMETI ME LULE

16,95 EUR

Trupore me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata me llastik fundor. Zbukurim me flutur në jakë. Mbërthim me kopsa në shpinë dhe me kopsa automatike poshtë.

Natyrale e hapur | 6224/548

Zgjidh masën

Shtoje në shportë