TRUPORE PALA TYL Detaje

 

E zezë - 5507/111

Trupore trikotazhi me kanale dhe jakë e rrumbullakët pa mëngë. Detaje qëndisje pala tyl me kombinim me një ngjyre. Mbërthesë poshtë me perçina.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga TRUPORE PALA TYL të Zara-s
Pamje 2 nga TRUPORE PALA TYL të Zara-s
Pamje 3 nga TRUPORE PALA TYL të Zara-s
Pamje 4 nga TRUPORE PALA TYL të Zara-s
Pamje 5 nga TRUPORE PALA TYL të Zara-s
Pamje 6 nga TRUPORE PALA TYL të Zara-s
Pamje 7 nga TRUPORE PALA TYL të Zara-s