TRUPORE ME VIJA

Trupore jakë e rrumbullakët dhe pa mëngë. Mbërthim në formë loti me kopsë në shpinë dhe susta poshtë.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

Portokalli e çelur | 4805/626

10,95 EUR-35%6,99 EUR
Artikujt e shportës nuk mund të rezervohen derisa të përfundojë blerja.

Zgjidh masën

  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
    Shih produkte të ngjashme
  • 6-9 months (74 cm)
    Shih produkte të ngjashme
  • 9-12 months (80 cm)
    Shih produkte të ngjashme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë