TRUPORE ME THEKË Detaje

 

E zezë - 1067/026

Trupore me jakë të derdhur dhe pa mëngë. Detaje aplikimi me thekë kombinuar me një ngjyrë. Mbërthesë poshtë me kopsa me sustë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga TRUPORE ME THEKË të Zara-s
Pamje 2 nga TRUPORE ME THEKË të Zara-s
Pamje 3 nga TRUPORE ME THEKË të Zara-s
Pamje 4 nga TRUPORE ME THEKË të Zara-s
Pamje 5 nga TRUPORE ME THEKË të Zara-s
Pamje 6 nga TRUPORE ME THEKË të Zara-s
Pamje 7 nga TRUPORE ME THEKË të Zara-s