TRUPORE LLASTIKU STAMPIM ME ELEFANTË

Trupore me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata me mansheta. Mbërthim në formë loti me kopsë në shpinë dhe susta poshtë. Stampim all over.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

Ngjyrë rëre/ Me cirka | 6224/581

9,95 EUR

Zgjidh masën

  • 0-1 months (56 cm)
  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
    Coming soon6-9 months (74 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
  • 9-12 months (80 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë