TRUPORE E KOMBINUAR TWEED Detaje

 

E zezë/ E bardhë - 4886/050

Trupore me jakë xhakete dhe mëngë të gjata të kombinuara me kontrast. Xhepa prej kordoni të thurur në pjesën e përparme. Mbyllje e përparme me kopsa xhevahir.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga TRUPORE E KOMBINUAR TWEED të Zara-s
Pamje 2 nga TRUPORE E KOMBINUAR TWEED të Zara-s
Pamje 3 nga TRUPORE E KOMBINUAR TWEED të Zara-s
Pamje 4 nga TRUPORE E KOMBINUAR TWEED të Zara-s
Pamje 5 nga TRUPORE E KOMBINUAR TWEED të Zara-s
Pamje 6 nga TRUPORE E KOMBINUAR TWEED të Zara-s
Pamje 7 nga TRUPORE E KOMBINUAR TWEED të Zara-s
Pamje 8 nga TRUPORE E KOMBINUAR TWEED të Zara-s