TRIKO THURJE E STRUKTURUAR

Triko me thurje me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata. Mbërthim me kopsa përpara.

JOIN LIFE Care for fiber: të paktën 30% akrilik i ricikluar.

Natyral | 2209/520

17,95 EUR

Zgjidh masën

  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)
    Coming soon9-12 months (80 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë