TRIKO E THURUR ME LULE Detaje

 

Ngjyrë natyrale - 5802/002

Pulovër me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata të fryra në sup. Detaje të luleve me kontrast.

GJATËSI MODELI: 177 CM

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga TRIKO E THURUR ME LULE të Zara-s
Pamje 2 nga TRIKO E THURUR ME LULE të Zara-s
Pamje 3 nga TRIKO E THURUR ME LULE të Zara-s
Pamje 4 nga TRIKO E THURUR ME LULE të Zara-s
Pamje 5 nga TRIKO E THURUR ME LULE të Zara-s
Pamje 6 nga TRIKO E THURUR ME LULE të Zara-s
Pamje 7 nga TRIKO E THURUR ME LULE të Zara-s
Pamje 8 nga TRIKO E THURUR ME LULE të Zara-s