TOP THURJE E STRUKTURUAR Detaje

 

Ngjyrë natyrale - 6254/016

Top me jakë V dhe tiranda të gjera.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga TOP THURJE E STRUKTURUAR të Zara-s
Pamje 2 nga TOP THURJE E STRUKTURUAR të Zara-s
Pamje 3 nga TOP THURJE E STRUKTURUAR të Zara-s
Pamje 4 nga TOP THURJE E STRUKTURUAR të Zara-s
Pamje 5 nga TOP THURJE E STRUKTURUAR të Zara-s
Pamje 6 nga TOP THURJE E STRUKTURUAR të Zara-s
Pamje 7 nga TOP THURJE E STRUKTURUAR të Zara-s
Pamje 8 nga TOP THURJE E STRUKTURUAR të Zara-s