TOP PREJ LINOJE ME STAMPIM

22,95 EUR

Top me jakë të rrumbullakët elastike dhe pa mëngë. Zbukurim me fjongo në kraharor. Pëlhurë me 55% lino.

E kaltër | 1623/225

Zgjidh masën

Shtoje në shportë