TOP ME DANTELLA DEKORATIVE Detaje

 

E bardhë e thyer - 2878/020

Top finiturë sateni me jakë V dhe tiranda të holla të rregullueshme.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga TOP ME DANTELLA DEKORATIVE të Zara-s
Pamje 2 nga TOP ME DANTELLA DEKORATIVE të Zara-s
Pamje 3 nga TOP ME DANTELLA DEKORATIVE të Zara-s
Pamje 4 nga TOP ME DANTELLA DEKORATIVE të Zara-s
Pamje 5 nga TOP ME DANTELLA DEKORATIVE të Zara-s
Pamje 6 nga TOP ME DANTELLA DEKORATIVE të Zara-s
Pamje 7 nga TOP ME DANTELLA DEKORATIVE të Zara-s
Pamje 8 nga TOP ME DANTELLA DEKORATIVE të Zara-s