TOP I SHKURTËR FINITURË SATENI Detaje

 

E zezë - 4661/109

Top i shkurtër me tiranda të hollë të rregullueshëm. Detaje llastiku mbrapa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga TOP I SHKURTËR FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 2 nga TOP I SHKURTËR FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 3 nga TOP I SHKURTËR FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 4 nga TOP I SHKURTËR FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 5 nga TOP I SHKURTËR FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 6 nga TOP I SHKURTËR FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 7 nga TOP I SHKURTËR FINITURË SATENI të Zara-s