TOP I KOMBINUAR Detaje

 

E zezë - 5039/306

Top me jakë të rrumbullakët dhe me mëngë të gjata. Detaje aplikimi në jakë kombinuar me një ngjyrë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 85% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga TOP I KOMBINUAR të Zara-s
Pamje 2 nga TOP I KOMBINUAR të Zara-s
Pamje 3 nga TOP I KOMBINUAR të Zara-s
Pamje 4 nga TOP I KOMBINUAR të Zara-s
Pamje 5 nga TOP I KOMBINUAR të Zara-s
Pamje 6 nga TOP I KOMBINUAR të Zara-s
Pamje 7 nga TOP I KOMBINUAR të Zara-s
Pamje 8 nga TOP I KOMBINUAR të Zara-s
Pamje 9 nga TOP I KOMBINUAR të Zara-s
Pamje 10 nga TOP I KOMBINUAR të Zara-s