TOP FINITURË SATENI Detaje

 

Ngyrë dheu e hapur - 3510/022

Top me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata. Palë me finiturë llastiku. Mbërthesë mbapa me të çarë me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga TOP FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 2 nga TOP FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 3 nga TOP FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 4 nga TOP FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 5 nga TOP FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 6 nga TOP FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 7 nga TOP FINITURË SATENI të Zara-s