T-SHIRT ME VIZA SLIM FIT Detaje

 

E kaltër - 7545/661

Fustan këmishë slim fit. Jakë e palosur dhe mëngë të gjata me mansheta tek kopsat. Mbyllja e kopsës së përparme me qëndisje të etiketës në anën e brendshme.

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 65% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga T-SHIRT ME VIZA SLIM FIT të Zara-s
Pamje 2 nga T-SHIRT ME VIZA SLIM FIT të Zara-s
Pamje 3 nga T-SHIRT ME VIZA SLIM FIT të Zara-s
Pamje 4 nga T-SHIRT ME VIZA SLIM FIT të Zara-s
Pamje 5 nga T-SHIRT ME VIZA SLIM FIT të Zara-s