SYZE DIELLI OVALE HIGH QUALITY Detaje

 

E praruar - 2727/450

Syze me skelet metalik dhe lente të polarizuara. Përfshihet këllëfi.

- Metal pa nikel me finiturë ngjyrë floriri.
-Pjesa fundore me silikon gjysmë transparente.
-Lente super të poluarizuara, me efekt pasqyre jeshile.
-Kategoria 3 me mbrojtje UV400.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga SYZE DIELLI OVALE HIGH QUALITY të Zara-s
Pamje 2 nga SYZE DIELLI OVALE HIGH QUALITY të Zara-s
Pamje 3 nga SYZE DIELLI OVALE HIGH QUALITY të Zara-s
Pamje 4 nga SYZE DIELLI OVALE HIGH QUALITY të Zara-s
Pamje 5 nga SYZE DIELLI OVALE HIGH QUALITY të Zara-s
Pamje 6 nga SYZE DIELLI OVALE HIGH QUALITY të Zara-s
Pamje 7 nga SYZE DIELLI OVALE HIGH QUALITY të Zara-s