SYZE DIELLI METALIKE Detaje

 

Rozë - 0475/649

Syze dielli me skelet metalik oval. Përfshihet këllëfi.

Mbrojtje 100% U.V . Mbrojtja, Kategoria 3.

S (3 -5 VJEÇ)
M (6-10 VJEÇ)
L (10-14 VJEÇ)

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga SYZE DIELLI METALIKE të Zara-s
Pamje 2 nga SYZE DIELLI METALIKE të Zara-s
Pamje 3 nga SYZE DIELLI METALIKE të Zara-s