STREÇE TË SHKURTRA NGA KOLEKSIONI LIMITLESS CONTOUR 02 Detaje

 

rozë e lehtë - 7901/311

Streçe me pëlhurë që përshtatet me konturin e trupit tuaj tip çiklizmi.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% poliamid i ricikluar.
Prodhimi i pëlhurave të ricikluara ka një impakt më të ulët mjedisor; konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga STREÇE TË SHKURTRA NGA KOLEKSIONI  LIMITLESS CONTOUR 02 të Zara-s
Pamje 2 nga STREÇE TË SHKURTRA NGA KOLEKSIONI  LIMITLESS CONTOUR 02 të Zara-s
Pamje 3 nga STREÇE TË SHKURTRA NGA KOLEKSIONI  LIMITLESS CONTOUR 02 të Zara-s
Pamje 4 nga STREÇE TË SHKURTRA NGA KOLEKSIONI  LIMITLESS CONTOUR 02 të Zara-s
Pamje 5 nga STREÇE TË SHKURTRA NGA KOLEKSIONI  LIMITLESS CONTOUR 02 të Zara-s