STREÇE TË GJERA Detaje

 

E zezë - 4215/020

Streçe me bel të lartë dhe rrip elastik të brendshëm. Palë e çarë anash.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM


Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga STREÇE TË GJERA të Zara-s
Pamje 2 nga STREÇE TË GJERA të Zara-s
Pamje 3 nga STREÇE TË GJERA të Zara-s
Pamje 4 nga STREÇE TË GJERA të Zara-s
Pamje 5 nga STREÇE TË GJERA të Zara-s
Pamje 6 nga STREÇE TË GJERA të Zara-s
Pamje 7 nga STREÇE TË GJERA të Zara-s
Pamje 8 nga STREÇE TË GJERA të Zara-s