STREÇE PUNIM LLASTIKU ME KOPSA

Streçe thurje punim llastiku me bel elastik dhe finiturë me kopsa në palë me çarje anësore.

JOIN LIFE Care for fiber & water: të paktën 50% viskozë Join Life.

12,95 EUR

Ngjyra I purpurt | 6458/706

Zgjidh masën

  • 6 years (116 cm)
  • 7 years (122 cm)
  • 8 years (128 cm)
  • 9 years (134 cm)
  • 10 years (140 cm)
  • 11-12 years (152 cm)
  • 13-14 years (164 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë

Mund të të pëlqejë edhe