STREÇE ME STAMPIM ME PIKA DHE ME FRUTA Detaje

 

Ngjyrë natyrale - 3905/557

Streçe me bel elastik me aplikim me fjongo para dhe finiturë me tegel të valëzuar.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga STREÇE ME STAMPIM ME PIKA DHE ME FRUTA të Zara-s
Pamje 2 nga STREÇE ME STAMPIM ME PIKA DHE ME FRUTA të Zara-s
Pamje 3 nga STREÇE ME STAMPIM ME PIKA DHE ME FRUTA të Zara-s
Pamje 4 nga STREÇE ME STAMPIM ME PIKA DHE ME FRUTA të Zara-s
Pamje 5 nga STREÇE ME STAMPIM ME PIKA DHE ME FRUTA të Zara-s
Pamje 6 nga STREÇE ME STAMPIM ME PIKA DHE ME FRUTA të Zara-s